Verzekeringen saai?
Niet met ons als goede gesprekspartner!

Financieel advies en beheer verzekeringen, met resultaat dat je verrast

Bij je financiële administratie komen veel vragen op je af. Zijn met je verzekeringen alle risico’s wel goed gedekt? Ben je niet oververzekerd? Is je hypotheek goed geregeld? En hoe zit het eigenlijk met je pensioen?   

Wil je geen kopzorgen over je financiën? Onze adviesbrief brengt overzicht en onze begeleiding verlost je van veel rompslomp. De eerste stap is inzicht krijgen in je verzekeringen, woonlasten, leningen en pensioenen. Wij adviseren je over aanpassingen, waarbij we meteen ook de kosten in kaart brengen. In een keuzeformulier geef je vervolgens aan van welke voorstellen je gebruik wil maken. Simpel en overzichtelijk.

kroontje

Inzicht in het totaalplaatje

Bij ons advies voor de toekomst maken wij het verschil in het totaalplaatje. Een verzekering afsluiten kan iedereen, maar vaak ontbreekt de kennis of financiële keuzes wel goed op elkaar aansluiten. Zo realiseren veel mensen zich bijvoorbeeld niet dat je leencapaciteit omlaag gaat als je kiest voor een auto in private lease. En een hoger inkomen bij een nieuwe baan kan aantrekkelijk lijken, maar als je  pensioenregeling minder gunstig wordt, is het maar de vraag of je erop vooruitgaat.

Wij geven je goed inzicht in je financiële planning en ook beheren we volledig de verzekeringen voor je. Wil je je hypotheek wijzigen, dan zorgen wij dat dit geregeld wordt. Of heb je schade aan bijvoorbeeld je huis of inboedel? Dan kun je die schade bij ons melden en zorgen wij dat we de schade met de verzekeraar goed afhandelen. Wij kennen de kleine lettertjes en kunnen als neutrale partij goed bemiddelen. Zeker voor klanten in de regio bieden we veel meerwaarde, omdat we bij bijvoorbeeld bestemmingsplanwijzigingen of brand in een woonwijk snel beschikken over relevante informatie. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? We staan je graag te woord.